поставяне на мигли косъм по косъм

Методът на поставяне на мигли косъм по косъм е сред най-популярните начини за поставяне на изкуствени мигли и това не е случайно, като се има предвид трайният резултат, който носи.


Макар на първо четене да изглежда, че методът се стреми да постигне тежък, изкусителен, кабаретен ефект, истината е клони точно в другата посока - основната цел на методът е да придаде естествен вид, плътност и форма на миглите, като подчертае формата на окото при долният и горен клепач и скулите на лицето.


Преди да разясним начинът на поставяне ми се иска да обърнем повече внимание на материалите, които се използват. За направата на власинките, например, се използва висококачетсвена коприна, която позволява изготвянето на косъмчета с различна дължина, плътност, цвят и извивка.


Аз лично използвам полска марка мигли, а лепилото е лепило за миглопластика Skinlite, което е много добре утвърдена марка и предлага качеството, което ми е нужно да предлагам на клиентките си. Трябва да се има предвид, че цветът на лепилото варира, като освен цветно може да бъде и прозрачно в зависимост от ефектът, който се търси. Черното лепило, например, придава наситен цвят в основата на миглите, а това качество веднага би ви издигнало в очите на най-добрата ви приятелка, на които ще подарите очната си линия. Накратко: лепилата са толкова здрави и трайни, че поддръжката на перфектните мигли се налага по-скоро заради естествената подмяна на миглите, тяхното отпадане и растежът на нови.


Начинът, по който се поставят миглите позволява прикрепването на копринените власинки една по една директно върху естественият косъм. Избирането на дължината и извивката на новите мигли е не само възможно, а задължително - именно така постигаме желаната форма, дължина и дълбочина. Средно на око се прикрепят около 150-200 изкуствени мигли.


Времетраенето на процедурата по поставяне на миглите варира между 90 минути и 180 в зависимост от най-разнообразни фактори. Бих могла да бъда доста по-конкретна в това колко време би ни било необходимо, ако проведем бърза консултация.


В заключение можем да кажем, че “косъм по косъм” лесно може да бъде пригоден към стилът, желанията и индивидуалните характеристики на всяка жена. От тук популярността му може лесно да се обясни.

от Вили Чанева (vili the makeup artist) 09.03.2019

Категория "Мигли"


копринени мигли преди и след процедурата

копринени мигли преди и след процедурата

копринени мигли преди и след процедурата

копринени мигли преди и след процедурата

копринени мигли преди и след процедурата

копринени мигли след процедурата

копринени мигли след процедурата

копринени мигли след процедурата