вечерен курс "как да се гримирам сама"?

курсът "как да се гримирам сама?" е ново начинание, което Вили Чанева vili the makeup artist започва. Целта на двудневният вечерният курс за непрофесионалистки е да те научи на всички тайни на гримирането и как да разгърнеш естествената си красота. Заповядай при нас в нашето уютно местенце The Nail Bar на бул. Александър Стамболийски №29 на 19ти април (петък) и на 20ти април (събота) от 18:00 до 21:00 часа и на по чаша вино ще научиш всички тайни на гримирането и ще разгърнеш естествената си красота!


Програма:

1. Видове продукти и тяхното предназначение

2. Видове четки, предназначение и правилна експлоатация

3. Хигиена

4. Подготовка на кожата за грим

5. Етапи на гримиране

6. Как да поддържаме грима

7. Как с няколко стъпки да преминем от дневен към вечерен грим

първата вечер ( 19.04.2019 18:00-21:00 )

ще се запознаем с по-голямата порция от теорията, която разбира се ще онагледим и ще имаме възможност да видим ефектите и разликите в методи и продукти. Във нея, както и във втората вечер (20.04.2019) която ще посветим изцяло на практически задачи, ще ви очаквам с вашите собствени гримове и принадлежности.

втората вечер ( 20.04.2019 18:00-21:00 )

наред с разнообразните техники за нанасяне на отделните продукти се нарежда и преминаването от дневен във вечерен грим. Особено важна задача на този курс е да разгледа всички материали, с които разполага средностатистическият грим-несесер на всяка дама, както и разнообразието, което можем да постигнем, с привидно ограничените продукти и пособия, които имаме. Именно затова ви моля да не донасяте всички вашите гримове и всички продукти и пособия, с които разполагате в будоара си. Отново подчертавам, че целта е да постигнем разнообразие и значителна разлика чрез употребата само на това, което съдържа една кокетна дамска чанта.

Цена на курса: 250лв.

Побързайте да запишете своето участие още сега, като натиснете номерът отдолу!

адрес the Nail Bar БългарияОбласт софийска София 1000Бул. "Александър Стамболийкски" №29